Μυρουδιές και αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, μου έρχονται στο μυαλό σαν όμορφες εικόνες, όπου μαζί με τη μητέρα μου κατάφερα να φτιάξω το πρώτο μου κέικ. Κάπως έτσι ξεκίνησε το πρώτο μου ταξίδι στον όμορφο κόσμο της κουζίνας και ανακάλυπτα σιγά-σιγά το τι μπορείς να δημιουργήσεις όταν αγαπάς αυτό που κάνεις!


Τα φρέσκα λαχανικά, τα φρούτα εποχής και η μαγεία των αρωμάτων από τα διάφορα μυρωδικά έγιναν σύμμαχοι σ’ αυτό το ταξίδι της δημιουργίας, πασπαλισμένο από κανέλλα, γαρύφαλλο, μπαχάρι και τόσα άλλα που τελειωμό δεν έχουν!!


Η μαγειρική είναι για μένα σημείο αναφοράς, δημιουργία που ξεδιπλώνεται με το χρόνο σιγά-σιγά, δοκιμάζοντας νέα υλικά, εμπλουτισμένη με φαντασία, έμπνευση και προπαντός με αγάπη γι’ αυτό που φτιάχνω και αυτό φαίνεται όταν μοσχομυρίζει το σπίτι και η ευχαρίστηση είναι εμφανής στο πρόσωπο αυτών που αγαπάς!


Το ταξίδι στον κόσμο της υγιεινής διατροφής ήταν ακόμα μία ανακάλυψη για μένα, όταν, αναγκαστικά από κάποιο πρόβλημα υγείας που είχα, έπρεπε να αλλάξω εξ ολοκλήρου τη διατροφή μου. Με δεδομένη την ευκαιρία αυτή, έμαθα τα οφέλη της υγιεινής διατροφής τα οποία με βοήθησαν να το ξεπεράσω οριστικά.
Είδα τη διατροφή με εντελώς διαφορετικό «μάτι» και αν λάβουμε υπόψη μας την έκφραση που λέει: «είμαστε ότι τρώμε», υιοθέτησα σε προσωπικό επίπεδο την εναλλακτική βιολογική διατροφή στη ζωή μου, με υπερτροφές, ξηρούς καρπούς, φρούτα, λαχανικά, που πρώτα δεν γνώριζα τα οφέλη τους και η διαφορά που είδα ήταν εκπληκτική. Δυνάμωσα τον οργανισμό μου και αισθάνομαι πιο υγιής από ποτέ.

Αυτό λοιπόν θέλω να μάθω και σε σας!
Να ανακαλύψετε, όπως και εγώ, γεύσεις από ξεχωριστά υλικά, προσαρμοσμένα για να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο και να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά της Υγιεινής Διατροφής.